De juiste partner voor de beste uitkomst

Select Certified Partner

Solarwatt Benelux B.V. is de leverancier van onze zonnepanelen. Zij hebben een klein aantal leveranciers binnen Nederland geselecteerd die hun panelen mogen verkopen. Dit zijn de Select Certified Partners. Als partner van Solarwatt heeft ZOPAC de volgende voordelen.

Solarwatt Benelux B.V.

Solarwatt is een leidende speler op de Europese markt en produceert al meer dan twintig jaar lang hoogwaardige zonnepanelen.

Opleiding

Opleiding

Wij noemen onszelf niet zomaar een specialist. Solarwatt heeft speciale opleidingen ontwikkeld voor al haar partners om de kwaliteit van haar panelen te waarborgen. Alle ZOPAC specialisten hebben deze opleiding gekregen.

Direct contact

direct contact

Door onze directe lijn met Solarwatt zijn wij in staat snel te handelen. Als er ooit problemen zijn bij een door ons geleverd zonnepanelensysteem dan kunnen wij dit direct terugkoppelen naar Solarwatt. Gezamenlijk zullen wij de beste oplossing aanbieden.

Ontwikkelingen

Ontwikkelingen

Als select certified partner wordt ZOPAC regelmatig op de hoogte gesteld van de laatste technologische ontwikkelingen binnen Solarwatt. Naast deze belangrijke informatie beschikken wij tevens over de meest moderne panelen.