De nieuwe generatie zonnepanelen

Solarwatt

Over Solarwatt

Solarwatt is een leidende speler op de Europese markt en produceert al meer dan twintig jaar lang hoogwaardige zonnepanelen. Solarwatt garandeert dat alle onderdelen van het systeem van hoge kwaliteit zijn. De zonnepanelen zelf, maar ook de omvormer en de ondersteuningsconstructie. Bovendien stemmen zij alle onderdelen zorgvuldig op elkaar af. Alleen een goed gecombineerd zonnesysteem levert immers de grootste opbrengst!

Met de complete systemen van Solarwatt, krijg je een op maat gesneden pakket oplossing van de marktleider in de zonne-industrie. De verschillende componenten, de zonnepanelen en het montagesysteem, sluiten naadloos op elkaar aan. Deze pakketten zijn beschikbaar voor platte of hellende daken, of als een geïntegreerde in-daksysteem.

Naast de productie en levering van zonnepanelen maakt Solarwatt decentrale energieoplossingen voor consumenten en bedrijven. Uniek daarbij is dat hun zonnepanelen, hun opslag en hun energiemanagement een geïntegreerd systeem vormen.

Samen met BMW i

Omdat zij bovendien voortdurend werken aan nieuwe materialen en technieken, bent u gegarandeerd van de beste zonnepanelen voor uw huis of bedrijfspand. Samen met BMW i – de elektrische tak van het vermaarde automerk – bieden zij hun energiesysteem overigens ook aan in Carport Systemen voor elektrische auto’s als de BMW i3 en i8.bmw-logo